Distribució i punts de venta

La distribució del nostre producte se centra essencialment a Sant Cugat del Vallès i als barris de muntanya de Collserola central. Comercialitzem en canals de circuit curt, sense intermediaris, a restaurants, petits comerços, escoles públiques i directament a consumidor final, cistelles, grups de consum i paradetes de verdures.

Cistelles de Fruita i Verdura:

El cap de setmana recollim les vostres comandes, per fer i repartir les cistelles el dijous. Oferim dues modalitats: la Cistella Tancada, on nosaltres escollim la verdura que hi posem prioritzant la producció pròpia, i ocupant-nos de configurar-la equilibradament, i que hi hagi diversitat setmana a setmana, podent-la deixar a més com a Cistella Tancada Fixe, on ens la deixeu encarregada i us la repartim setmanalment de manera automàtica. Amb aquesta opció, estalvieu un euro per cistella per facilitar-nos la gestió i organització dels cultius. La Cistella Oberta en canvi, la configureu vosaltres mateixes amb la llista de productes que pengem setmanalment i on podeu trobar tant els nostres productes, com els d’altres pagesos i productors artesanals.

Les comandes es fan a traves d’un formulari que us enviem cada dissabte al matí per correu electrònic, previa inclusió en un grup de mailing (per afegir-vos al grup envieu-nos la petició a larural.collserola@gmail.com). El formulari inclou tant informació general com concreta de cada setmana, i us demana les vostres dades bàsiques i el lloc de recollida o repartiment a domicili.

Podeu consultar aquest Formulari de mostra (és un exemple, no serveix per fer comandes)

Compra directe a les paradetes de cap de setmana:

Ens podreu trobar dissabte al matí, d’11 a 14:00, al mateix hort de La Rural a Valldoreix, Sant Cugat del Vallès. Hi muntem cada dia una paradeta amb les verdures de temporada que disposem al camp, i la fruita dels productors afins. Podreu comprar la verdura a peu de camp, i fer un volt per un ambient natural al Parc de Collserola.

En el mateix format de “paradeta”, ens trobareu diumenge al matí a la Plaça Miquel Ros, la plaça principal del barri de La Floresta, davant dels Ferrocarrils Catalans. Hi som en el context dels “Vermuts Florestans”, paradetes artesanals, música en directe i vermut a les terrassetes, cada diumenge de 10:30 a 14:30.